Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на въздушен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORKOOO Покажи съобщение
    Аз също го сменям от долу/имам канал може би за това /

Отгоре ми се вижда по-трудно.
    Ако някой може да го направи от горе - нека пусне снимки.
    На всички ще е много интересно.
    Днес извърших процедурата с многократни споменавания роднините на италианските "инджинери" по женска линия
    Всъщност отгоре е не само трудно, а направо невъзможно, който го направи - ще му подаря колата, става въпрос за филтър на 147 JTD. Кутията е огромна, мястото около нея ограничено и няма мърдане, дори след като свалих всичко около и над нея. Отгоре наистина има въртящи панти и се отваря само ОТДОЛУ до няколко сантиметра, колкото да се измъкне старият, не че и отдолу не пречат сума ти чарколяци ... Абе не съм си и представял дори, че може да бъде сътворено такова чудо . На Либрата от подписа напр. смяната направо е песен, в сравнение с това.
    Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
    Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Има ли универсален начин за смяна на този филтър или не, защото от тази тема разбирам, че всеки го сменя както може. Моят го сменяхме отдолу, но ми е интересно да разбера как може да се смени отгоре. Ако някой може да обясни процедурата със снимки или линк към друга тема ще съм благодарен. За 147 1.9 JTD става въпрос

Comment

http://img515.imageshack.us/i/image008et.jpg/
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
          ..........
          Всъщност отгоре е не само трудно, а направо невъзможно, който го направи - ще му подаря колата, става въпрос за филтър на 147 JTD.
          Честито,имаш още една 147-ца
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Working...
          X